Forside

Danish Metal

www.danishmetal.dk

Danmarks eneste Heavy Metal site med 100% fokus på den danske metalsacene. Danish Metal har både anmeldelser, reportager, interviews og meget mere.

Diskant.dk

www.diskant.dk

Primært fokuserende på Indie/Alternativ-scenen. Diskant.dk anmelder selvfølgelig de større navne, men fokuserer også en hel del på de mindre kendte navne.

Electronic Records

www.e-records.dk

All around online magasin. Elelctronic Records omfatter de fleste musikgenrer og skriver artikler om disse.

Flavourz

www.flavourz.dk og Flavourz.dk på myspace

Flavourz.dk fungerer som et af hip-hoppens hjemlige flasgkibe. De anmelder koncerter og cd'er af danske såvel som udenlandske kunstnere, og så har de en web-shop.

Heavymetal.dk

www.heavymetal.dk

Et af Danmarks bedste web-zines indenfor metal. De har mange spændende anmeldelser og artikler samt reportager fra koncerter, festivaller og lignende. 

HipHop.dk

www.hiphop.dk

HipHop.dk er, som navnet fortæller, et dansk hip-hop site. De har andmeldelser af både danske og udenlandske artister, forskellige artikler og konkurrencer.

Low Cut

www.lowcut.dk

Rock- og undergrundssite med fokus på upcoming bands. de anmelder koncerter og fil, men ikke cd'er. De har i øvrigt en del interessante interviews.

Nasse.dk

www.nasse.dk

Websted for promovering af specielt upcoming og selfpromotion bands. Artikler om og anmeldelser af små bands på vej.

Undertoner

www.undertoner.dk

Undertoners primære formål er at gøre opmærksom på den alternative musikscene, og derved åbne folks øjne for det potentiale der ligger i denne.